Ajankohtaista

ajankohtaista-banner

Opintomatka Grüne Woche -messuille ja Berliiniin 23.-26.1.2013.

Opintomatka on tarkoitettu ensisijaisesti sekä luonto- ja maisemapalveluja tuottaville että palveluja hankkiville tahoille, mutta ideoita yritystoimintaan löytävät myös luontomatkailu-, lähiruoka- ja elämyspalvelujen tuottajat. Matkalta kertyy uusia ideoita omaan työhön ja yrittämiseen. Samalla matka on mainio tilaisuus verkostoitua kotimaisten oman alan toimijoiden kesken.

Grüne Woche -messujen luonnon-, maiseman- ja ympäristönhoitoon liittyvillä osastoilla on esillä esimerkiksi viherrakentaminen, maatalous- ja puutarhakoneet sekä uusiutuvat energialähteet ja bio-energian tuotanto. Messuilla kaiken kaikkiaan on erittäin laajasti esillä maatalouteen, puutarhaan, luontoon, ruokaan, juomiin ja eläimiin liittyvä yritystoiminta.

Matkan ohjelmaan kuuluvat messupäivän lisäksi retket, joilla perehdytään Grünewald -virkistysmetsän hoitamiseen, ulkoilukohteisiin ja -reitteihin sekä kaupungin viheralueiden hoitoon liittyviin ratkaisuihin. Retkiohjelma on vielä alustava, varaamme oikeuden pieniin muutoksiin.

Matkan järjestää  Luonnon- ja maisemanhoitotöiden koulutushanke, joka perustuu Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaan. Koulutushankkeen rahoitus tulee Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta. Hankkeen rahoitusta koordinoi Hämeen Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus ja toteutumista Helsingin yliopiston Ruralia -instituutti.Koulutusten alueellisia toteuttajia ovat Vaasan aikuiskoulutuskeskus, Sedu Aikuiskoulutus, Koulutuskeskus Salpaus, Pohjoisen Keski-Suomen oppimiskeskus, Ammattiopisto Livia ja Hyria koulutus Oy.

Linkki lisätietoihin: http://www.luontoyrittaja.fi/540.html

Lisätietoja myös: aana.vainio@helsinki.fi

 

Ajankohtaista

Lauantai 5.4.2014
Perjantai 23.5.2014 - Lauantai 24.5.2014
Keskiviikko 29.1.2014
Keskiviikko 11.12.2013
Keskiviikko 6.11.2013
Perjantai 14.2.2014 ja Lauantai 15.2.2014
Torstai 24.10.2013