Ajankohtaista

ajankohtaista-banner

Keski-Suomen maaseudun talvipäivä

Ruokaketjun koordinaatiohanke on käynnistynyt hienosti ensimmäisillä tapahtumilla.

Perjantaina 11.3. järjestettiin Himos Areenalla Talvipäivä-tapahtuma, johon saatiin paikalle mukavasti maaseudun ja sen toimialojen yrittäjiä ja sidosryhmiä.

Erityisesti yrittäjille suunnatun tapahtuman pääpaino oli työssä jaksamisessa ja työhyvinvoinnissa. Lisäksi esiin tuotiin levon merkitys ja oman työn johtaminen. Maaseudun yrittäjät ovat kovassa paineessa, joten oman työmäärän hallinta ja jaksamisesta huolehtiminen ovat ensiluokkaisen tärkeitä asioita.

Esitysten jälkeen porukka aktivoitiin liikkumaan ja touhuamaan rastitehtävien muodossa ja paikalla vallitsikin iloinen tekemisen meininki. Myös tapahtumasta hieman osallistujia verottanut traktorimarssi osoittaa sen, että maaseutua yhdistäville tapahtumille on juuri nyt tarvetta.

_DSC0183

Rastitehtävän voittajatiimi palkintojenjaossa

Talvipäivän puhujien esitykset ovat nähtävissä Jyväskylän ammattikorkeakoulun moniviestimessä, linkki videosivulle löytyy tämän artikkelin lopusta.

jope

Koomikko Jope Ruonansuu hauskuutti yleisöä ennen kotimatkaa

 

Tupaillat Saarijärvellä ja Pihtiputaalla 

Tupailtojen ajatuksena on tavata kunkin alueen toimijoita kasvotusten, tutustua, verkostoitua ja vaihtaa kuulumisia. Ensimmäiset tupaillat järjestettiin tällä viikolla Saarijärvellä ja Pihtiputaalla. Saarijärvellä tavattiin hienossa Wanhassa Pappilassa. http://www.wanhapappila.fi/. Paikalla syötiin lounas ja juotiin kahvit, jonka jälkeen istuttiin pappilan tunnelmallisessa yläkerrassa saman pöydän ääreen.

_DSC1205

Keskustelua Wanhassa pappilassa

Pihtiputaalla tavattiin keskustan upeassa valtuustosalissa. Osallistujamäärä jäi tällä kertaa pieneksi, mutta Asta Herraselta saatiin kuitenkin arvokasta tietoa alueen tilanteesta etenkin tulevia tapahtumia ajatellen.Molemmissa tupailloissa saatiin aikaan rakentavaa keskustelua esimerkiksi koulutustarpeista ja tulevista tapahtumista. Tupaillat saavat jatkoa syksyllä.

Linkki talvipäivän esityksiin: http://moniviestin.jamk.fi/ohjelmat/tapahtumat-1/keski-suomen-maaseudun-talvipaiva

Ajankohtaista

Lauantai 5.4.2014
Perjantai 23.5.2014 - Lauantai 24.5.2014
Keskiviikko 29.1.2014
Keskiviikko 11.12.2013
Keskiviikko 6.11.2013
Perjantai 14.2.2014 ja Lauantai 15.2.2014
Torstai 24.10.2013