KSOy tiedotteet

ajankohtaista-banner

Karstulanseutu Oy: Uutiskirje 5/2012

Yritystulkki – yritystoiminnan neuvontaa ja lomakkeita nyt myös netissä!

Yritystoimintaan liittyvää neuvontaa ja lomakkeita on saatavilla nyt myös netistä. Omatoimisille yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville löytyy tuhti paketti yritystoiminnasta Karstulanseudun kotisivuilla olevasta Yritystulkki-palvelusta. Palvelusta löytyy laaja skaala mm erilaisia lomakkeita, joita yrittäjä toiminnassaan tarvitsee. Lomakkeiden täyttöä opastetaan oppain. Tutustu palveluun.
Yrittäjillä mahdollisuus tukea frisbeegolf-radan rakentamista
Luoteisen Keski-Suomen nuorkauppakamari on aktiivisesti lähtenyt kehittämään uutta palvelua ja harrastusmuotoa Karstulaan. Yhdistyksen tavoitteena on rakentaa 9-paikkainen frisbeegolf-rata Hämeenniemeen, joka on kaikkien kuntalaisten ja matkailijoiden käytössä ja palvelee erityisesti myös koululaisia. Vastaavankokoinen rata löytyy esimerkiksi Kemistä (kuva: www.kemi.fi). Näin pääset mukaan auttamaan ja edistämään paikkakunnan oman projektin etenemistä.
Hygieniapassikoulutus ja alkoholilainsäädäntökoulutus Ropotilla 10.4. klo 9 alkaen
Pohjoisen Keski-Suomen oppimiskeskus POKE järjestää 10.4.2012 Ropotilla, Karstulassa, hygieniapassi- ja alkoholilainsäädäntökoulutukset. Koulutusten ohessa suoritetaan myös vaadittavat testit. Hygieniapassikoulutus on klo 9.00-15.00. Alkoholilainsäädäntökoulutus alkaa hygieniapassikoulutuksen jälkeen klo 15.00-16.00. Ilmoittaudu mukaan!