Ajankohtaista

ajankohtaista-banner

Haussa Suomen paras ruokamatkailutuote

Nyt valitaan Suomen paras ruokamatkailutuote!

Oletko Sinä yksi Suomen parhaan ruokamatkailukokemuksen tuottajista? Jos, niin ilmoittaudu kilpailuun viimeistään 2.4.2015!

Vai uskotko kokeneesi Suomen parhaan ruokamatkailutuotteen? Jos, niin ilmianna tuote kilpailun toteuttajille!

Miksi kilpailu järjestetään?

  1. Rohkaistaan ruokaan ja matkailuun liittyviä verkostoja kehittämään uutta ruokamatkailu- tuotetarjontaa, joka perustuu paikallisuuteen
  2. Lisätään niiden matkailukohteiden tunnettuutta ja näkyvyyttä, jotka ovat luoneet uutta tarjontaa liittyen paikalliseen ruokakulttuuriin ja sen kestävään toimintaan.
  3. Kannustetaan yrityksiä verkostomaiseen yhteistyöhön sekä korostamaan paikallisuuden, perinteiden ja tarinoiden hyödyntämistä osana tuotetta ja markkinointiviestintää
  4. Osoitetaan, että matkailu- ja elintarvikeyritysten yhteistyöllä luodaan lisää kilpailukykyä, matkailun vetovoimaisuus kasvaa.

Kenelle kilpailu on tarkoitettu ja mitä kilpailussa haetaan?

  • Kilpailuun haetaan yrityksiä tai yhteisöjä, jotka ovat innovatiivisia ruokamatkailun edelläkävijöitä, joilla on vahva alueellinen kytkentä esim. raaka-aineiden, kulttuurin, perinteiden ja/tai tarinoiden kautta.
  • Kilpailuun voi osallistua Suomessa, vastuullisesti toimiva, hyvät liiketoiminnan periaatteet omaava taho
  • Kilpailun kohteena on ruokamatkailutuote, joka on asiakaslähtöinen, elämyksellinen ja kannattava

Miksi kannattaa osallistua?

Kilpailuun osallistuvat yritykset saavat markkinoinnillisen valttikortin ja mahdollisuuden verkostoitua sekä oppia parhaita käytänteitä muilta! Kilpailuun osallistuvista yrityksistä tehdään yhteinen video.

Voittaja palkitaan 3000 euron ruokamatkailutuotteen kehittämisrahalla.

Kilpailun voittaja ja finalistit saavat markkinoinnillista näkyvyyttä mm. Visit Finlandin ja Team Finlandin kanavissa. Voittajille ja finalisteille tarjotaan mahdollisuus osallistua kansainväliseen Paul Bocuse Chef -seminaarin työpajaan ja heille räätälöityyn sparraukseen Helsingissä.

Tutustu kilpailuun tarkemmin Hungry for Finlandin internetsivuilla.

Ajankohtaista

Lauantai 5.4.2014
Perjantai 23.5.2014 - Lauantai 24.5.2014
Keskiviikko 29.1.2014
Keskiviikko 11.12.2013
Keskiviikko 6.11.2013
Perjantai 14.2.2014 ja Lauantai 15.2.2014
Torstai 24.10.2013